Mainostoimisto sotkamossa

WordPress-sivustot

Logot

Logo on helposti tunnistettava graafinen symboli, josta yrityksen, kaupallisen tuotteen tai minkä tahansa julkisen tai yksityisen tahon voi tunnistaa. Se on yksi tavoista erottaa brändi muista yrityksistä maailmassa, joka on täynnä graafisia elementtejä.

Hyvin suunnitellun logon avulla ihmiset tunnistavat ja muistavat brändisi nopeasti.
Logo on yksi tärkeimmistä rajapinnoista yrityksesi ja asiakkaan välillä. Se auttaa tunnistamaan brändisi muutamassa sekunnissa.

Ammattilaisen luoma vektoroitu logo tekee brändistäsi erottuvan ja herättää luottamusta. Sitä on myös helppo skaalata erilaisiin tarkoituksiin, kuten ikkunatarroiksi, valokyltteihin, kirjekuoriin, julisteisiin tai vaikkapa autoteippauksia varten.

Puuttuuko yrityksesi logosta vektoroitu versio? Ei huolta! Vektoroimme valmiin logosi useisiin tiedostomuotoihin, jolloin käytössäsi ovat skaalautuvat logotiedostot niin näytöille kuin printtiinkin. Kysy lisää vektorointipalvelustamme!

© Mainostoimisto Kataja

© Mainostoimisto Kataja

Logo on typografioiden, grafiikan, symbolien ja värien yhdistelmä. Se on graafinen elementti, joka on osa brändin visuaalista identiteettiä.

Kysy tarjous yksilöllisestä logosta jo tänään!

Mainostoimisto sotkamossa

© Mainostoimisto Kataja

Viimeisimmät asiakastyömme

Ota yhteyttä

Osoite

Salmelantie 6, 88600 Sotkamo

Puhelinnumero & WhatsApp

+35850 400 8290

Sähköposti

info@mainostoimistokataja.fi