Mainostoimisto sotkamossa

WordPress-sivustot

Pasi & Anssi - Tyttöni mun

Musiikkivideon kuvaukset Hyvinkäällä ja Vantaalla

Musiikkivideo tilattiin kappaleelle ”Tyttöni mun”, joka on Pasi ja Anssi artistiduon käsialaa. Featuroimassa sekä biisissä että videolla ovat Meiju Suvas ja Jaakko Laitinen.

Kauttamme artistit saivat kompaktin tiimin, joka koostui ohjaaja-käsikirjoittajasta, kahdesta kuvaajasta sekä tuotantopäälliköstä. Toinen kuvaajistamme hoiti videon leikkaustyön.

Järjestimme tuotantoon lavasteet ja osittain myös puvustuksen, taustatanssijat (Tanssikeskus Element & Hyvinkään rivitanssijat ry), kartoitimme kuvauslokaatioita sekä hoidimme mahdollisia kuvauslupia koskettavat asiat.

Musiikkivideon lisäksi vastuutamme olivat teaser-videoiden leikkaaminen, making of -videon kuvaaminen ja leikkaaminen sekä haastattelut artisteilta ja taustatanssijoilta videomuodossa.

Valmis musiikkivideo

Mainostoimisto sotkamossa
Ylärivissä vasemmalta katsoen Joonas Naskali (Anssi), Hanna Pitkänen (tanssija, avustaja), ohjaaja-käsikirjoittaja Timo Puustinen, Aki Ekqvist (Pasi), Anna Marttila (tanssija, avustaja), tuotantopäällikkö Simone Kallio sekä kuvaajat Peyman Iyânah ja Harri Korkiakoski.

Ota yhteyttä

Osoite

Salmelantie 6, 88600 Sotkamo

Puhelinnumero & WhatsApp

+35850 400 8290

Sähköposti

info@mainostoimistokataja.fi